dimarts, 2 d’abril de 2013

Resum de les activitats del mes de febrer

Després d'una bona temporada sense entrades, i una vegada acabat el segon trimestre, és el moment de recuperar l'activitat en aquest bloc , el qual pretén fer crònica de les tasques que els i les alumnes de Maria Auxiliadora d'Algemesí fan en el seu Hort Escolar.

El passat mes de febrer encetàrem amb il·lusió una nova temporada en l'hort, en concret, la temporada de primavera, tot esperant veure en uns pocs mesos els fruits d'aquest motivador treball en equip.

Els alumnes de 3r d'ESO acabaren d'ampliar la parcel·la, tot deixant-la en perfectes condicions per a la sembra. També s'ha renovat el sistema de reg per degoteix, gràcies a Enrique i Vicent, els quals, juntament amb Pepe Oroval, són els homes experts que ens aconsellen i s'encarreguen de tindre cura de l'hort al llarg de l'any.

Amb la instal·lació d'aquest sistema de reg s'economitza l'ús de l'aigua, tal i com ho estudiàrem a la unitat de Socials relativa al sector primari.Una altra de les activitats que realitzàrem els divendres, fou la sembra de les primeres llavors d'aquesta temporada: maduixes i carabassetes, les quals dos messos després ja han començat a eixir. 

De la mateixa manera que en la resta d'ocasions, ens acompanyaren els alumnes de 4 i 5 anys.


Val a dir que cada vegada són més les classes que s'animen a visitar l'Hortet. Així, a principi de mes la classe de 2n de Primària realitzà una activitat preparada per les professores Bàrbara Albelda i Ana Espert, on els explicàrem cadascuna de les hortalisses que tenim plantades al camp. Posteriorment a la visita, els i les alumnes feren un divertit dibuix de com seria la seua planta perfecta, tot demostrant molt imaginació, com es pot veure a la fotografia.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada