divendres, 11 d’octubre del 2019

Un nou curs a l'Hort escolar

Comencem el nou curs a l'Hort Escolar de Maria Auxiliadora ubicat a Fons Salutis amb la motxilla carregada de nous projectes i il·lusions. Com en els darrers anys, serà la classe de 1er d'ESO l'encarregada de dur a terme aquest projecte anual.

En la primera sessió ferem una visita a l'hortet i aquestes són algunes de les idees que els nostres alumnes van posar per escrit:


"La classe de 1r d'ESO és l'encarregada de l'hort escolar. Totes les setmanes anirem a regar les plantes i cuidar d'elles. En aquesta feina tothom ha de treballar, però ha d'esperar el seu torn, perquè no sempre hi haurà feina per a tots.
L'hort està en Fons Salutis. Ja hi han algunes plantes i arbres d'altres anys. A l'hort hem trobat albergínies, pimentons i carabassetes. També tenim alguns arbres, com el plataner, la carrasca, el cirerer, la noguera, la llimera, el freix, el nesprer i molts pins.
Tenim una proposta: fer una espantaocells. La classe està d'acord i creguem que és una bona idea per a cuidar molt bé les plantes i els arbres.


Encara no sabem ni ens hem posat d'acord en quines plantes volem cultivar i quins arbres anem a plantar.
Aquesta classe té moltes ganes de cultivar en l'hort escolar i sobretot d'aprendre coses noves que no sabíem, i disfrutar amb els mestres que fan la feina per a què nosaltres millorem i descobrim coses noves".
(Carla Ribes Nàcher)


De segur que amb aquest esperit ens ho passarem d'allò més bé en aquest curs. Continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada