dimecres, 21 de novembre del 2012

Per fi ha deixat de ploure

Després d'una setmana en què no poguérem entrar a l'hort a causa de la pluja, el passat divendres 6 de novembre ferem una ràpida visita al nostre xicotet bancalet, aquesta vegada però sense xiquets, ja que el terreny encara estava prou enfangat per les fortes pluges que durant tota aquesta setmana havíem patit. 
La intenció d'aquesta visita dels divendres no era altra que collir els primers Ravanets de la temporada, un mes i dues setmanes després d'haver-los plantat. Ben rojos i abellidors, tal i com es mostren al sobre de les llavors. Ara només quedava pelar-los i presentar-los per a la seua degustació, tal i com ferem durant el pati. Algú en vol? Esteu convidats.

3 comentaris:

  1. Doncs jo he viscut la meua experiència dels Ràbes el passat divendres 16 de novembre al Hort de Fons Salutis, vam cultivar els més grans, anavem tallant i collint i de ahí a la bossa per endurnose'ls al cole i tallar-los. Ha sigut una experiència bona encara que eixe dia estaba tot fangós i no hi poguerem treballar del tot bé. Esperem que el proper divendres hi estiga en més bones condicions per a que els nostres companys i companyes puguen treballar amb facilitat i que ho fagen igual de bé que nosaltres. Ànim a tots!
    Carla.

    ResponElimina